marți, 14 iulie 2009

Finish Line

Hello,moto :D Hug time >:D< Ai prins ideea,nu? Me is back ... again,after a long absence ;)) In fine,tocmai am recitit posturile anterioare si am ramas cam uimita de ceea ce am putut scrie. Trebuie sa recunosc, atunci cand ma apuca filozofatul, pai ma apuca, frate, nu gluma #-o Oricum, chill out, nu asta o sa fac acum. Vreau doar sa-mi exprim ofurile, ca deh, i need to do that, iar blogul e tocmai bun pentru asa ceva,nu? :))
Okay, se pare ca oficial am terminat liceul. Azi am ridicat toate cele 4 diplome alaturi de foaia matricola, dupa o asteptare de 4-5 ore bune, dar trecem peste partea asta. Detalii, detalii :-@ Cum ziceam, am terminat liceul. Hooray...not! Intotdeauna am avut probleme cu despartirile astea bruste, nu le fac fata fara un pachet de servetele de unica folosinta, if you know what I mean. Adica, azi esti elev, vii la ore, stai alaturi de colegi si de prieteni, barfesti, glumesti, chestii de genul, iar maine esti student, locuiesti si inveti intr-un oras pe care nu-l cunosti, de ti-e frica sa pleci la cumparaturi ca nu mai gasesti drumul inapoi, ca sa nu mai spun de faptul ca nu stii pe nimeni, nici macar asa, din vedere.
Si poate chestia care ma intristeaza cel mai tare e ca toti cei cu care m-am imprietenit de-a lungul scolii pleaca si ei, fiecare in alta parte. Cat despre best friends, in liceu am avut doar 2, insa si de ei m-am departat cumva. Pe Mandy inca ma gandesc daca sa o scot sau nu din lista de Ignore, unde o tin de cand am avut acea cearta mai mult sau mai putin neprevazuta. Cu toate ca de atunci am incercat sa ma apropii de ea, sa reinnodam macar relatiile de colegialitate, eforturile mele s-au soldat cu esecuri. Ieri i-am trimis mesaj sa-i urez "La multi ani", ca a implinit 20 de ani, insa nici macar nu s-a sinchisit sa-mi raspunda cu un simplu "Mersi". Cred ca asta spune totul, nu? At least I know I kept my part of the deal. You can go fuck yourself now. :)
Billy, a.k.a Matei, Coco, etc.(ti-am pus multe porecle, nu le mai tin minte acum) e singurul cu care m-am certat si m-am impacat de sute de ori, insa tot my best friend a ramas. Sambata a plecat din tara, urmand sa se intoarca peste cativa ani, dupa cum mi-a spus. Am ramas putin perplexa cand am auzit chestia asta, nici acum nu-mi vine sa cred, dar ma voi obisnui, sau cel putin sper. Stiu ca vei citi postul meu, asa ca prefer sa-ti vorbesc direct.Ce vreau sa-ti spun e ca deja mi-e dor de tine >:D< Ai grija pe acolo si intoarce-te cat mai repede inapoi, sa mergem la KFC. N-am uitat de aripioarele alea picante, sa stii :)) :D