marți, 15 decembrie 2009

Let it snow...

Okay, abia asteptam sa spun asta! 8-> Oh, my god! Oh, my god! Oh, my God! Ninge! \:D/ Nu-mi vine a cred ca intr-un final iarna asta avem si zapada, dupa ce anul trecut au fost numai temperaturi de -20 de grade si nici macar un fulg. Inca imi aduc aminte ca ma plimbam pe afara si ma uitam in sus dupa nori : "Uite, asta e d'ala pufi, trebuie sa ninga." Si intr-adevar ningea, dar cu pene si cu alte produse naturiste marca "Zburatoarele Patriei".
Anyway... It's snowing \:D/ Let's be marry and sing Christmas carols 8->

marți, 8 decembrie 2009

Remembrance

Привет, друзья >:D<>
Vroiam sa mai spun cate ceva despre mine, desi nu stiu daca sunt o creatura mai interesanta decat microorganismele alea de apar pe la biologie. Probabil ca nu sunt nici cea mai potrivita persoana pe care cineva sa o aiba in postura de friend deoarece am tendinta de fi cateodata prea stresanta sau prea glaciala sau whatever. Mi s-a reprosat chiar de multe ori ca nu bag lumea in seama si ca, in general, uit de cei cu care mi-am petrecut timpul. But, in reality, the thing is that i never forget the people that i cared about. I may not be as talkative as once, but i still give a damn about them and want to know what they're doing.
Astfel, vineri am ramas surprinsa de faptul ca am intalnit-o pe blog pe fosta mea colega de banca, Carmen, ce a plecat in alta tara acum ceva timp si cu care nu am mai vorbit de atunci. Vroiam sa te asigur ca nu sunt suparata pe tine pentru faptul ca nu am mai tinut legatura, stiu ca si eu fac la fel, so, nothing to worry about :)) Sper ca ai reusit sa obtii ceea ce imi spuneai ca vrei cand stateam la un "consiliu" pe coridor si te innebuneam cu sfaturi about what to do and what not to do si ca esti happy acolo unde te afli :-? Daca nimeresti vreodata prin Bucuresti, let me know si o sa iesim la o plimbare prin Cismigiu, sa-ti arat lebedele care acum nu mai sunt pentru ca s-au imbolnavit de porcina :-@ Iar toata chestia asta mi-a adus aminte de vremurile demult trecute ale tineretii mele :-? Cred ca o sa mi le inec in eseul de la engleza, pe care il aman de vreo 2 saptamani si care, guess what, trebuie predat maine :> Isn't time such a short bitch?